Privātuma politika

Rīgā, 2020. gada 6. jūlijā

PRIVĀTUMA POLITIKA

  1. Izmantojot internetveikala vietnes coffeeguru.lv (turpmāk – internet veikala vai vietne) pakalpojumus un veicot preču iegādi, pircējs piekrīt savu personu datu apstrādei un glabāšanai tiktāl cik tas nepieciešams veikala darbības nodrošināšanai līguma kvalitatīvai izpildei, normatīvo aktu prasību un līgumsaistību izpildei, nodošanai trešajām personām piegādes nodrošināšanai vai maksājumu apstrādei.
  2. Personas datu apstrāde uzņēmumā SIA “CG Latvia” notiek saskaņā ar spēkā esošajiem datu aizsardzības likumiem, tostarp Eiropas Savienības (ES) Vispārīgo datu aizsardzības regulu un citiem tiesību aktiem, kas reglamentē personas datu apstrādi un aizsardzību.
  3. Pārdevējs neapkopo un nesaglabā pircēja pārlūkošanas vēsturi trešo personu tīmekļa vietnēs un nenosuta nekādus datus saistībā ar pircēja pārlūkošanu interneta veikalā, pēc kuriem varētu identificēt personu.
  4. Izmantojot organizatoriskos un tehniskos līdzekļus, interneta veikala vietne www.coffeeguru.lv nodrošina lai pircēja personas dati tiktu aizsargāti pret jebkādām nelikumīgām darbībām.
    Personas datiem var piekļūt un tos apstrādāt tikai personas ar īpašām pilnvarām un tikai tiktāl, cik tas nepieciešams, ja datu apstrāde nav iespējama anonimitāti.
  5. SIA “CG Latvia” maksājumu izpildei nepieciešamos personas datus nodod pilnvarotajam apstrādātājam .

PERSONAS DATU APSTRĀDES NOLŪKI

  1. Interneta veikalā coffeeguru.lv saņemtie dati tiek izmantoti tikai pircēja identifikācijai līguma noslēgšanai un pasūtījuma izpildes nodrošināšanai – vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese, maksājuma informācija, ja nepieciešams, piegādes adrese.
  2. Lai nosūtītu Jums darījumu un administratīvo komunikāciju materiālus, piemēram, veiktā pasūtījuma vai pirkuma apstiprinājumu, atgādinājumu par nepabeigtu pirkumu, vai sīkāku informāciju par preces piegādi, interneta veikals coffeeguru.lv apstrādā pircēju vārdu, uzvārdu un e-pastu.
  3. Lai sniegtu atbildes uz Jūsu jautājumiem, aizpildot mūsu mājaslapas saziņas sadaļu, tieši sazinātos ar mūsu personālu telefoniski vai elektroniski, mēs apstrādājam Jūsu brīvprātīgi sniegtos personas datus – vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī citu sniegto informāciju. Jūsu personas dati tiks izmantoti tikai, lai sazinātos ar jums un atbildētu uz Jūsu jautājumiem, komentāriem vai ierosinājumiem.
  4. Lai nosūtītu uz Jūsu interesēm balstītus reklāmas materiālus, atlaides vai citus īpašos piedāvājumus, kam esat devis savu piekrišanu, internet veikals apstrādā Jūsu vārdu, uzvārdu, e- pasta adresi un tālruņa numuru. Jūs jebkurā laikā varat atteikties no šādu ziņu saņemšanas ziņojot par to uz e-pastu [email protected]

PERSONAS DATU GLABĀŠANAS LAIKS

SIA “CG Latvia” Jūsu datus glabās tik ilgi, kamēr tas nepieciešams minēto apstrādes mērķu sasniegšanai, ja vien ilgāka to glabāšana nav noteikta vai atļauta ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem. Ja datu apstrāde notiek, pamatojoties uz Jūsu sniegtu piekrišanu, tad dati tiks apstrādāti, kamēr Jūsu piekrišana ir spēkā̄ un tā̄ nav Jūsu atsaukta.

PERSONAS DATU NODOŠANA

Pēc pieprasījuma SIA “CG Latvia” var nodot Jūsu personas datus valsts un tiesībsargājošajām iestādēm, lai nepieciešamības gadījumā̄ aizstāvētu savas juridiskās intereses, sastādot, iesniedzot un aizstāvot juridiskas prasības.

PERSONAS DATU APSTRĀDES VIETAS

SIA “CG Latvia” apstrādā Jūsu personas datus tikai ES/EEZ.

PIRCĒJA TIESĪBAS

Jums saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu un Latvijas Republikas tiesību aktiem ir tiesības:

piekļūt saviem personas datiem un saņemt informāciju par to apstrādi,  pieprasīt labot nepareizus, neprecīzus vai nepilnīgus personas datus, dzēst savu personas datus, izņemot gadījumus, kad likums pieprasa saglabāt datus, atsaukt iepriekš sniegtu piekrišanu datu apstrādei,  ierobežot savu datu apstrādi – tiesības pieprasīt, lai mēs īslaicīgi pavisam pārtraucām apstrādāt visus Jūsu personas datus, pieprasīt Jūsu personas datu kopiju elektroniskā formātā un tiesības uz šo datu nodošanu citam pārzinim (datu pārnesamība), vērsties Datu valsts inspekcijā.

SĪKFAILU IZMANTOŠANA

  1. Sīkfaili ir mazi teksta faili, kuri tiek lejupielādēti Jūsu ierīcē, kad Jūs apmeklējat attiecīgo tīmekļa vietni. Interneta veikala vietne coffeeguru.lv nodrošina, ka sīkfaili palīdz identificēt tikai personas ierīci, bet ne personas identitāti kā konkrētu personu.
  2. Sīkfaili mums palīdz analizēt vietnes apmeklētāju pārlūkošanas vēsturi interneta veikalā un veikt zināmas funkcijas, kas atvieglo iepirkšanos vietnē saglabājot anonīmus datus sistēmā.
    Izmantotie sīkfaili nevar sasaistīt informāciju ar konkrētu personu, tie apkopo tikai un vienīgi anonimizētu informāciju.
  3. Ja vietnes www.coffeeguru.lv apmeklētājs izlemj, ka nevēlas piekrist sīkfailu lietošanai, tos vienmēr var izdzēst no sava datora.
Facebook rīku izmantošana

Mūsu vietnē mēs izmantojam “Facebook” apmeklētāju darbības pikseļus. Tie sekos lietotāju rīcībai pēc tam, kad tie tiks novirzīti uz pakalpojumu sniedzēja vietni, noklikšķinot uz reklāmas Facebook. Šis process ir paredzēts, lai novērtētu Facebook reklāmas efektivitāti statistikas un tirgus izpētes nolūkos un tas var palīdzēt optimizēt turpmākos reklāmas centienus. Savāktie dati mums ir anonīmi, tāpēc neiesniedziet mums nekādus secinājumus par lietotāju identitāti. Tomēr datus uzglabā un apstrādā ar Facebook, tāpēc ir iespējams izveidot savienojumu ar attiecīgo lietotāja profilu, un Facebook var izmantot datus saviem reklāmas nolūkiem saskaņā ar Facebook datu lietošanas direktīvu: https://www.facebook.com/about/privacy/

Google Analytics tīmekļa analīzes rīki

Šajā vietnē tiek izmantots Google Inc, ko piedāvā Google Analytics interneta analītikas pakalpojums. Google Analytics izmanto datorā saglabātos tā sauktos “sīkfailus”, teksta failus, kas ļauj analizēt vietnes izmantošanu. Sīkdatnes informācija par šīs vietnes izmantošanu parasti tiek nosūtīta uz Google serveri ASV un tur tiek glabāta. Gadījumā, ja aktivizēta IP anonimitāte šajā mājas lapā, Eiropas Savienības vai citām personām, kuras ir Nolīguma par Eiropas Ekonomikas zonu ietvaros dalībvalstīm jūsu IP adrese tiks saīsināta. Tikai izņēmuma gadījumos pilno IP adresi var nosūtīt uz Google serveri ASV un saīsināt to tur. Šīs vietnes operatora vārdā Google izmantos šo informāciju, lai novērtētu jūsu vietnes izmantošanu, apkopotu pārskatus par vietnes darbību un sniegtu citus pakalpojumus, kas saistīti ar vietnes darbību un interneta izmantošanu vietnes operatoram. IP adrese, ko Google Analytics nodrošina kā daļu no Google Analytics, netiks apvienota ar citiem Google datiem. Varat novērst sīkdatņu saglabāšanu, izmantojot atbilstošu pārlūkprogrammas programmatūras iestatījumu. Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs to pielietosiet, iespējams, ka jūs nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs vietnes iespējas. Jūs varat novērst apkopot datus un ģenerēt sīkdatnes, kas saistīts ar tīmekļa vietnes lietošanu (ieskaitot jūsu IP adreses saglabāšanu), izmantojot saiti https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

VISPĀRĪGI NOTEIKUMI

  1. Izmaiņas privātuma politikā varam veikt jebkurā laikā brīvi, bez iepriekšēja brīdinājuma un vietnes apmeklētāju pārziņā ir ar tiem iepazīties pēc to maiņas.
  2. Ar personu datu apstrādes saistītos jautājumos, lūdzu, sazināties ar mums pa e-pastu: [email protected]

Stājies spēkā 2020. gada 6. jūlijā